Gázkazán vásárlás, ahogy anyukám csinálja

“Bezzeg régen minden jobb volt” – hangoztatja ezt az idősebb korosztály a fiatalabbnak. Nem igazán hiszem, hogy ez az élet minden területére igaz lenne, bár néhány dologra biztosan igen. A mai modern technológia sok mindent megkönnyít, legyen az akár utazás, kényelem vagy épp vásárlás. Főleg az internetes vásárlás olyan, amivel szerintem nehezen tudna versenyezni a múlt. És ez a kérdés nagyon kiütközött a múlt héten, amikor gázkazán vásárlásra került a sor nálunk.

Gázkazán vásárlás régen

Régen nem volt internet, nem voltak épületgépészeti webáruházak, nem voltak olyan weboldalak, mint a www.ventil-team.hu/gazkazan ahol pár perc alatt ki lehet választani a megfelelő gázkazán készüléket és másnap már hozza is a futár. Régen ez teljesen máshogy működött, főleg vidéken! Ha egy kisebb településen lakott az ember, akkor szinte biztos, hogy a falujában nem is lehetett gázkazánt venni, mert nem volt ilyen üzlet. Át kellett menni egy szomszédos községbe, vagy akár több közéggel odébb. Ott aztán a közül a néhány gázkazán közül lehetett választani, ami abban az üzletben kapható volt. Nem az volt a kérdés, hogy ilyen gázkazán vagy olyan gázkazán van-e, vagy hogy hol vegyem meg a legjobb áron. A közül lehetett választani, hogy az orrom előtt lévő kazán kell-e vagy nem. Ha nem, akkor el lehetett utazni egy másik város másik épületgépészeti üzletébe, és reménykedni, hogy ott találunk olyat, ami tetszik.

Ha pedig találtunk megfelelő gázkazánt, akkor már csak a házhozszállítás volt hátra. Amit persze saját autóval, megszakadva, felcipelve kell elképzelni.

Gázkazán vásárlás most

Ma ezzel szemben annyi dolgunk van, hogy felmegyünk egy gázkazán webáruház honlapjára, kiválasztjuk, hogy milyen gázkazánra van szükségünk, megadjuk a szállítási adatokat és hátradőlve várunk. Néhány nap alatt a futár kézbesíti a csomagot, amiért csak kis extrát kellett fizetnünk a futár cégnek. Összehasonlíthatatlanul egyszerűbb, kényelmesebb és biztonságosabb így a gázkazán vásárlás, mivel még 8 napos pénzvisszafizetési garancia is véd minket az internetes vásárlásoknál.

Gázkazán és anyukám

Anyukám és a gázkazán vásárlás

Ezt még anyukámnak fel kell dolgoznia, hogy tud ez így is működni. Mivel idegen neki az ilyesmi, ezért idegenkedik az online kazán vásárlástól is, de be kell ismernie, hogy ez mégiscsak egyszerűbb, mint egy egész napos családi programot csinálni a kazán vásárlás köré.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin